LUX MEETINGS: HOOPVOL LEVEN


Wat is een goed, betekenisvol leven? En hoe maak je dat concreet voor jezelf, in de drukte van alledag? Wil je je eigen overtuigingen eens bevragen? Je bent welkom bij Hoopvol leven, een reeks ontmoetingen waar we in gesprek gaan over wat een goed en hoopvol leven is. Belangrijke elementen van de meetings zijn de inspiratie uit christelijke spiritualiteit die gedeeld wordt, goede muziek om even stil te worden en een boeiend gesprek waarin we van elkaar leren. Iedereen is welkom, ongeacht je levensovertuiging of voorkennis van het christelijk geloof.

Wat kun je verwachten?
In een diverse groep komen we bij elkaar. In een ontspannen setting en open sfeer starten we met muziek en een aantal gedachten ter inspiratie. Daarna gaan we diepgaand met elkaar in gesprek over ieders zoektocht naar goedheid, waarheid, schoonheid en liefde. Onze inspiratie voor deze ontmoetingen ligt in de uitdagende weg van Jezus, die volgens ons gaat over een leven van hoop en vertrouwen.

Voor wie?
Iedereen is welkom. Maar we denken dat de bijeenkomsten vooral geschikt zijn voor...
  • mensen die zich herkennen in een zoektocht naar een betekenisvol leven,
  • die willen begrijpen wat christenen bezielt en/of
  • hun eigen geloof of ongeloof willen testen,
  • die vragen stellen, nieuwsgierig zijn en verder kijken dan hun neus lang is.

Hoe, wat & waar?
We komen eens per maand bij elkaar. De meetings zijn van 16.00-17.15 uur, met een aansluitende borrel.
Eerstvolgende keer: 21 november 2021, in de Lutherse kerk, Lutherse Burgwal 7, Den Haag.
Kosten: vrijwillige bijdrage voor de onkosten.

Aanmelden of vragen
Doe je mee? Welkom! Stuur wel even een bericht naar Rik Zwalua, rik@luxdenhaag.nl of 06 29205073. Ook als je vragen hebt kun je die via deze weg stellen.