ALS ALLES (WEER) KAN, WAT DAN?


De wereld gaat weer open. Er zijn keuzes te over. Maar wat gaan we doen? Is het tijd om te gaan backpacken door Zuidoost-Azië? Of is het tijd om vergeten feestjes in te halen? Waar ben je druk mee nu (bijna) alles weer kan? En, wat verwachten we hierin eigenlijk van onszelf?

Programma
Marian Donner en Tim Vreugdenhil houden beide een pleidooi over hoe we om moeten gaan met de druk die we onszelf opleggen nu alles weer lijkt te kunnen. Marian is schrijver en columnist (ze is auteur van o.a. ‘Zelfverwoestingsboek: waarom we meer moeten stinken, drinken, bloeden, branden en dansen’ (2019) en columnist bij het Parool) pleit voor meer ‘sukkeligheid’. Tim is stadspredikant in Amsterdam en schreef o.a. het boek ‘opener dan ooit’ (2021) over nieuwe kansen na de coronacrisis.

Na de pleidooien van Marian en Tim volgt muziek door pianist Tobias Borsboom en daarna is er een gesprek met de bezoekers (zaal) en kijkers (livestream). Hier is ruimte voor jouw vragen over hoe we op een goede manier om kunnen gaan met de opnieuw geopende wereld. Tot slot neemt dansdocent Ilse van Haastrecht ons mee om letterlijk en figuurlijk in het goede ritme te komen.

Kortom, een avond vol inspiratie, gesprek, muziek en beweging. Reserveer je ticket (van €6,- tot €10,-, incl. drankje) hier

Hoe, wat & waar?
15 september, 20.00-21.30 uur
Lutherse kerk, Lutherse Burgwal 7, Den Haag

Organisatie
Deze avond wordt georganiseerd door LUX Den Haag, i.s.m. CityKerk Amsterdam en HolyHub Amsterdam.

LUX is een community in Den Haag van en voor twintigers en dertigers, die samen zoeken naar wat een betekenisvol leven betekent. In die zoektocht vinden we inspiratie in christelijke spiritualiteit en zoeken verbinding met filosofie en kunst.

LUX creëert ruimte voor het gesprek, delen van ontdekkingen en inspiratie. Bij LUX kom je zoekers en vinders tegen, twijfelaars, gelovigen, ongelovigen, rationele types en gevoelsmensen, mensen met Haagse roots en verse nieuwkomers in de stad. Je bent welkom!


Vragen? 
Mail naar info@luxdenhaag.nl
Een impressie van ons laatste events? Klik hier of hier.