BLOEIKLAS: HOEVEEL SPEELRUIMTE GEEF JIJ JEZELF?
Dinsdag 17 augustus, 19.30-21.30

Locatie: In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, zaal 2.07
(*uiteraard volgen we de actuele coronamaatregelen)

Koop hier je ticket!

In tijden waarin waarden als efficiëntie en productiviteit hoog op een voetstuk staan, blijft er soms maar weinig speelruimte over. Maar gaat daar niet iets essentieels verloren? In het heetst van de strijd kunnen we zomaar één van onze meest waardevolle kwaliteiten uit het oog verliezen: het volgen van onze nieuwsgierigheid.

Als tegenwicht voor de nadruk op presteren en doelmatigheid willen we in deze bloeiklas onderzoeken hoe we iets speelser kunnen omgaan met onze ambities en imperfecties. We gaan op zoek naar wat er nodig is voor een vruchtbare speelruimte én stellen de vraag hoe rommelen, lummelen en flierefluiten opnieuw een bloeiende plaats kan krijgen in ons volwassen leven. Speel je mee?

In deze bloeiklas ervaar je hoe leuk het is om je te verliezen in spel. Je leert met nieuwe ogen te kijken naar je (werkend) leven en persoonlijke doelen. Daarnaast krijg je inzichten in hoe het mogelijk is om spel in je professionele leven te incorporeren.

Wat kun je verwachten?
Bloeiklassen zijn inspirerende workshops waarin we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan: het leven, de liefde, relaties, vriendschap, carrière en identiteit. Misschien stel je jezelf weleens de vraag; wat vind ik echt belangrijk? Of wat drijft mij en past dat wel bij mij? Met ontregelende oefeningen en in een experimentele setting zetten we je aan tot denken en actie. Dat betekent dat we niet blijven hangen bij de theoretische kennis maar dat we ook actief aan de slag gaan. Zodat je met nieuwe inzichten en een concrete stap naar huis gaat.

Voor wie?
De activiteiten van LUX & De Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren.
Houden de prijzen je tegen om te komen? Stuur dan een mailtje naar info@luxdenhaag.nl, dan bespreken we wat er wel mogelijk is! We denken graag met je mee. 

Organisatie
De bloeiklassen zijn ontwikkeld door De Kwekerij Amsterdam en worden nu in samenwerking met LUX Den Haag ook in de hofstad aangeboden. Twijfel je over de toegankelijkheid tot een van onze evenementen, stuur dan ook een mailtje naar info@kwekerijamsterdam.nl (Amsterdam) of info@luxdenhaag.nl (Den Haag). We hopen je snel te ontmoeten!