BLOEIKLAS: WANNEER IS HET OOIT GOED GENOEG?
Dinsdag 25 mei, 19.30-21.30

Locatie: In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, zaal 2.07
(*uiteraard volgen we de actuele coronamaatregelen)

Koop hier je ticket!

Rupsjes-nooit-genoeg, rustelozen en perfectionisten, welkom!

Volgens het idee van zelfontplooiing zijn we nooit helemaal af. Er zijn altijd kansen om te groeien, en daarmee vertellen we onszelf eigenlijk dat we nooit goed genoeg zijn. We voelen ons gejaagd, gestrest en ontevreden. Waarom moet het altijd meer, beter, gaver, sneller? Zo’n ontevreden houding maakt ons ongelukkig. Wat kan ons daarbij helpen?

Volgens David Steindl word je gelukkig door dankbaar te zijn in plaats van dankbaar door gelukkig te zijn. Elke kans die we krijgen, is een moment om dankbaar te zijn. Maar hoe je dit vormgeeft kan nog lastig zijn. Want we willen allemaal iets anders of meer van hetzelfde. Waarom zijn we niet gelukkig met dat wat we al hebben? Kom oefenen tijdens deze avond en ervaar hoe dankbaarheid je een meer optimistische kijk op het leven kan geven.

Wat kun je verwachten? Bloeiklassen zijn inspirerende workshops waarin we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan: het leven, de liefde, relaties, vriendschap, carrière en identiteit. Misschien stel je jezelf weleens de vraag; wat vind ik echt belangrijk? Of wat drijft mij en past dat wel bij mij? Met ontregelende oefeningen en in een experimentele setting zetten we je aan tot denken en actie. Dat betekent dat we niet blijven hangen bij de theoretische kennis maar dat we ook actief aan de slag gaan. Zodat je met nieuwe inzichten en een concrete stap naar huis gaat.
Voor wie?
De activiteiten van LUX & De Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren.
Houden de prijzen je tegen om te komen? Stuur dan een mailtje naar info@luxdenhaag.nl, dan bespreken we wat er wel mogelijk is! We denken graag met je mee. 

Organisatie
De bloeiklassen zijn ontwikkeld door De Kwekerij Amsterdam en worden nu in samenwerking met LUX Den Haag ook in de hofstad aangeboden. Twijfel je over de toegankelijkheid tot een van onze evenementen, stuur dan ook een mailtje naar info@kwekerijamsterdam.nl (Amsterdam) of info@luxdenhaag.nl (Den Haag). We hopen je snel te ontmoeten!