HET HAAGSE WOORD DOOR MOUNIR SAMUEL: ‘EEN BEETJE LIEFDESBANG’Vroeger waren het dominees en priesters die het woord namen over de vraag wat een goed leven is. Tegenwoordig luisteren we naar psychiaters, virologen, wetenschappers en theatermakers. Wat nu als we die oude en nieuwe wereld bij elkaar brengen? In Het Haagse Woord komen (s)prekers voorbij, gelovig of niet, die van zich hebben laten horen. Ze hebben zelf een bijbeltekst gekozen als uitgangspunt voor hun antwoord op de vraag wat een goed leven is.

30 mei: Mounir Samuel over ‘een beetje liefdesbang’

Later komen ook andere sprekers aan het woord, zoals Don Ceder (advocaat en lid Tweede Kamer, 27 juni), Judith Kadee (conservator museum Escher in het Paleis, 25 juli) en later in 2021 o.a. Sander Heijne.

De Haagse singer-songwriter Chet Moerland verzorgt de muziek, passend bij het thema dat de (s)preker centraal stelt.

Je bent welkom om te horen wat de (s)prekers te zeggen hebben en hoe ze je een boodschap meegeven om ‘goed’ te leven. 

Hoe, wat & waar?
Het Haagse Woord vindt de laatste zondag van de maand plaats, van 16.00-17.00 uur in de Waalse kerk, Noordeinde 25 in Den Haag.

Reserveren is verplicht en kan via Eventbrite. Toegang is gratis, een gift ter bestrijding van onkosten is mogelijk. Van deze giften doneert LUX 50% aan een goed doel, in mei is dat The Ocean Clean-up.


Vragen? 
Mail naar info@luxdenhaag.nl
Een impressie van ons laatste events? Klik hier.
*foto Mounir door Irwan Droog