BLOEIKLAS: HOE VIND JE RUST IN DE DRUKTE?

Dinsdag 1 maart 2022, 19.30-21.30
Locatie: In het Koorenhuis, ruimte 1.13A
Koop hier je ticket!

Er is zoveel te doen. En alles is belangrijk. Dat ene feestje kun je echt niet missen. Die opdracht moet nog af. Je wilt vrienden zien. En moet nog iets aan je CV doen. Terwijl je zo rond rent voel je je soms uitgeput. Rusten doe je wel als alles klaar is.In deze bloeiklas bieden we ideeën en creatieve oefeningen aan over hoe jij rust kunt pakken in de drukte.

Tijdens deze avond:
> Delen we vragen en inzichten over rust
> Ontdek je waarom rust er zo gemakkelijk bij in schiet
> Check je hoe belangrijk al die to-do’s in je agenda zijn
> Krijg je concrete handvatten om rust een plek te geven in jouw leven


Wat kun je verwachten? Bloeiklassen zijn inspirerende workshops waarin we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan: het leven, de liefde, relaties, vriendschap, carrière en identiteit. Misschien stel je jezelf weleens de vraag; wat vind ik echt belangrijk? Of wat drijft mij en past dat wel bij mij? Met ontregelende oefeningen en in een experimentele setting zetten we je aan tot denken en actie. Dat betekent dat we niet blijven hangen bij de theoretische kennis maar dat we ook actief aan de slag gaan. Zodat je met nieuwe inzichten en een concrete stap naar huis gaat.
Voor wie?
De activiteiten van LUX & De Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren.
Houden de prijzen je tegen om te komen? Stuur dan een mailtje naar info@luxdenhaag.nl, dan bespreken we wat er wel mogelijk is! We denken graag met je mee. 

Organisatie
De bloeiklassen zijn ontwikkeld door De Kwekerij Amsterdam en worden nu in samenwerking met LUX Den Haag ook in de hofstad aangeboden. Twijfel je over de toegankelijkheid tot een van onze evenementen, stuur dan ook een mailtje naar info@luxdenhaag.nl. We hopen je snel te ontmoeten!