TERUGBLIKZOEKTOCHT NAAR BEZIELING

Zihni Özdil deelde zijn zoektocht naar bezieling. Lees hier het verslag van de avond en krijg een indruk van het event via onderstaand filmpje. 

HOE GAAN WE VERDER? MET MARIAN DONNER EN TIM VREUGDENHIL

Krijg een indruk van dit event via onderstaand filmpje.


ZINGEVERS. LEX BOHLMEIJER IN GESPREK MET PROFESSIONALS

Kijk hieronder de bijeenkomst terug of bekijk korte fragmenten via onze YouTube pagina.
MASTERCLASS TWINTIGERSTWIJFELS & DERTIGERSDILEMMA’S

We hebben eindeloos veel keuzes en het maken van een keuze in een woud van mogelijkheden is ingewikkeld. Hoe maak je nu een juiste keuze?

Op 24 september 2020 nam ze ons in een masterclass nam Nienke Wijnants, psycholoog en loopbaanadviseur, ons mee in de wereld van keuzes en twijfels van onze eigen generatie. We zijn vaak gefocust op het maken van de juiste keuze, zodat we niets missen, alle opties hebben overwogen én voldoen aan verwachtingspatronen. Is er sprake van de mythe van het perfecte leven, waar we toch met elkaar aan vast houden of in willen geloven?
Volgens Nienke Wijnants is het ontzettend belangrijk om werk te maken van zingeving in je leven. Wil je weten waarom? Kijk de masterclass dan hier terug.

Sjaak Kroes, Haagse woordkunstenaar, maakte deze avond een gedicht en droeg dit na de masterclass van Nienke voor.


AFSLUITING PODCAST OP ZOEK NAAR HAAGS GELUK

Dagblad Trouw publiceerde een artikel over onze podcast en het bijborende event. Lees het hier.


IS NEPNIEUWS NEPNIEUWS? FILOSOFISCHE ONTMOETING MET JEROEN DE RIDDER

In samenwerking met Filosofie in Den Haag organiseerde we een filosofische ontmoeting met Jeroen de Ridder over nepnieuws. Lees het verslag hier.

WERK JE KAPOT?!

Op 3 maart 2020 organiseerde LUX i.s.m. studentenverenigingen Navigators, Pelargos en HSV ‘werk je kapot?!’ in grand café Utopie. Een mooie avond met lezingen van Thijs Launspach en Tineke Wuister en een spoken word performance van de Droominee. Een impressie van dit event vind je hieronder.