Kerstwens LUX Academy

Kerstwens van de LUX Academy

Het eeuwenoude kerstverhaal gaat over een nieuw begin. Klein en onverwacht begint iets te groeien waar mensen in zullen geloven en op zullen hopen. Een nieuw begin dat verrassender is dan gedacht.

Het jaar 2022 voelde voor LUX ook een beetje als een nieuw begin: we zijn een avontuur gestart zonder te weten waar het heen zou gaan. We zijn klein begonnen, niet wetende of er iemand zat te wachten op onze plannen. Inmiddels durven we steeds meer hardop te dromen dat ons avontuur niet zonder zin is. Het nieuwe begin heeft de potentie van een verhaal, waar we zoeken naar wat het leven betekenis en zin geeft.

We zijn blij dat je in 2022 deel was van deze reis en hopelijk zien we je in 2023 ook weer bij onze activiteiten, waarin we weer met elkaar op zoek gaan naar verhalen van een nieuw begin, verhalen van hoop en troost en verhalen over wie wij ten diepste zijn.

Als we de balans van 2022 opmaken is er veel om dankbaar voor te zijn en staan we te popelen om in 2023 nieuwe plannen uit te voeren. Dat kan natuurlijk niet zonder jou. We zouden het geweldig vinden als je met ons mee blijft reizen en ons als ‘vriend van LUX’ zou willen supporten met ideeën, deelname aan events of een maandelijkse bijdrage (waardoor je korting krijgt op events). Zou je willen overwegen of je wilt bijdragen? Of doe een eindejaarsgift om ons werk in 2023 verder mogelijk te maken.

Aankomende events

LUX Viering

In onze vieringen is er ruimte om stil te worden, er is live muziek en we denken met elkaar na over een passage uit de bijbel. Dit alles in een ontspannen sfeer, waar je jezelf kunt zijn en anderen en God kunt ontmoeten.
1 oktober
11:30
– 12:30 uur

Marianne Thieme over Troost

Een gesprek met Marianne Thieme over troost en hoop.
5 oktober
20:00
– 21:30 uur

LUX Viering

In onze vieringen is er ruimte om stil te worden, er is live muziek en we denken met elkaar na over een passage uit de bijbel. Dit alles in een ontspannen sfeer, waar je jezelf kunt zijn en anderen en God kunt ontmoeten.
8 oktober
11:30
– 12:30 uur

Kom en VIER – Schuif aan en verbind, inspireer, eet en relax.

Schuif aan tafel bij LUX voor goed eten, mooie muziek en fijne gesprekken.
12 oktober
19:00
– 21:00 uur

Steun LUX

LUX is voor een groot deel afhankelijk van giften. Wil jij nieuwe events mogelijk maken en het werk van LUX steunen?

Gerelateerde berichten

Schuif aan bij LUX!
Schuif 12 oktober aan bij LUX! Eten, muziek, gesprek.
TroostRijk: in gesprek met Marianne Thieme
Een ontmoeting met Marianne Thieme over troost.
TroostRijk. Over troost, houvast en waardevolle rituelen
Waar vind je troost in donkere dagen? Wat houd...
Winkelwagen