De LUX Academy is een platform voor inspiratie en bezinning. Je vindt er masterclasses, lezingen en workshops.

De LUX Academy verbindt hoofd en hart

De LUX Academy put uit verschillende bronnen, zoals filosofie, christelijke spiritualiteit en psychologie en zoekt de verbinding met kunst en creativiteit. Bij de LUX Academy draait het om het verbinden van hoofd en hart. 

Ben je een regelmatige bezoeker van de LUX Academy? Draag je onze activiteiten een warm hart toe? En lijkt het je wat om inspraak te hebben op onze programmering? Word dan vriend van de LUX Academy!

Aankomende events

26 september 2024

Wat maakt je leven de moeite waard?

20:15
– 21:45 uur
Doe mee met onze vijfdelige leergang over een waardevol leven Wat doet er echt toe in de korte tijd dat je op aarde bent? Wat is een goed leven? En hoe kan je dat weten?

De LUX Academy organiseert verdiepende masterclasses, creatieve workshops en verrassende ontmoetingen. We maken gebruik van kunst en creatieve werkvormen. We komen samen op bijzondere plekken in het centrum van Den Haag. Bekijk hier een impressie van onze events.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Word vriend van de LUX Academy

Je helpt ons om nieuwe events en ontmoetingen te organiseren door vriend te worden van de LUX Academy. Als vriend krijg je altijd:

Ruimte om mee te denken over de programmering tijdens een jaarlijkse meeting voor vrienden van de Academy

Speciale aanbiedingen voor nieuwe events

Gratis toegang tot of korting op events en de mogelijkheid om mensen gratis mee te nemen. De hoogte van de korting en frequentie om mensen gratis mee te nemen is afhankelijk van het type vriendschap waar je voor kiest.

De kleine lettertjes

De kleine lettertjes

De LUX Academy is een non-profit stichting en heeft als doel om het gesprek over zingeving een plek te geven in Den Haag. 

Vriend worden is alleen beschikbaar voor particulieren.

Als je jouw ‘vriendschap’ wilt opzeggen, geldt een opzegtermijn van 1 maand en dient de opzegging altijd voor de eerste dag van de volgende maand gedaan te zijn (bijv. opzeggen vanaf 1 maart dient uiterlijk 31 januari te gebeuren). Opzeggen kan via info@luxdenhaag o.v.v. het vriendschapsnummer.

 

Stichting
De LUX Academy maakt deel uit van de stichting LUX. 

Samenwerken?

Wil je met jouw organisatie onze activiteiten steunen of zie je kansen voor samenwerking? Neem dan contact op met Rik Zwalua over de mogelijkheden. 

Blijf op de hoogte van de LUX Academy

We spammen je niet, maar inspireren liever. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe events, schrijfsels van ons team en meer. 

Winkelwagen