Logo LUX Community wit

Je kunt je op twee manieren verbinden met en bijdragen aan de LUX Community. Je kunt lid en vriend worden.

Lid worden van de LUX Community

Als lid van de LUX Community maak je deel uit van een eigentijdse kerk en community. LUX is een vaste plek waar je het leven met elkaar deelt en viert, waar je leert over God, jezelf en de ander. Er is ruimte voor een goed gesprek. Samen dragen we de organisatie van de LUX Community, die werkt als de sportschool voor je ziel. 

Wat kost het?
We hopen natuurlijk om je vaak te zien en spreken. We vragen een vaste maandelijkse bijdrage, zodat we samen de kosten van de LUX Community kunnen dragen. Onze vaste lasten bestaan uit de aanstelling van de voorganger-pionier, huur, benodigde materialen, online presentie en catering.  

Extraatje
Als lid van onze Community krijg je de kans om twee activiteiten van de LUX Academy gratis te bezoeken. 

De kleine lettertjes

Wel zo fijn om transparant te zijn, dus daarom nog een paar dingen:

  • We vinden het fijn als leden betrokken zijn. Als lid krijg je daarom de kans om samen vorm te geven aan de LUX Community. We proberen de organisatie zo ‘plat’ mogelijk te houden. 
  • In het kennismakingsgesprek leer je LUX, meestal de voorganger-pionier, kennen.
  • We hopen dat je ons met een vast bedrag per maand wilt steunen. De hoogte van je heeft natuurlijk geen invloed op de volwaardigheid van je lidmaatschap.
  • We zijn transparant over onze kosten-batenstructuur, daarover lichten we graag e.e.a. toe als je dat fijn vindt.
  • Leden van de Community krijgen korting op activiteiten van de Academy.

Vriend worden van de LUX Community

Overvieuw-expositie-7-1

"Door vriend te zijn van LUX laat ik zien dat ik hen een warm hart toedraag. Lid worden? Dat is nog even een stap te ver, maar wie weet..."

Aarzel je over lidmaatschap? Of draag je de LUX een warm hart toe, zonder dat je als lid betrokken wilt raken? Word dan vriend van LUX. Door vriend te worden spreek je uit dat je ons support en mee wilt bouwen aan LUX. Door vriendschap help je ons om de samenkomsten op zondag en activiteiten door de week te bekostigen. Vrienden ontvangen met regelmaat een nieuwsbrief in hun mailbox, met daarin een update van LUX.

Je kunt vriend worden door een vaste maandelijkse bijdrage. Kies voor een bedrag van €10,- of €20,- per maand, of kies een eigen bedrag. Alvast bedankt!

Financieel steunen

De LUX Community wil een eigentijdse en levendige kerk zijn. Naast de samenkomsten op zondag zijn er verschillende activiteiten. Om alle activiteiten te kunnen bekostigen is er geld nodig. LUX is daarin voor het overgrote deel afhankelijk van giften. 

Wil je LUX financieel steunen? Jouw gift is van harte welkom!

 

 

Misschien is het fijn om te weten dat LUX deel uit maakt van de protestantse kerk Den Haag en daarmee een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is. Daarom kunnen giften fiscaal aftrekbaar zijn. 

LUX Den Haag
Rekeningnummer NL52 RABO 0373 7427 38
t.n.v. LUX Den Haag

Meer info

Blijf op de hoogte van de LUX Community

We spammen je niet, maar inspireren liever. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe events, schrijfsels van ons team en meer. 

Winkelwagen

Vriend van de LUX Community