Coaching bij LUX

Is er iets getriggerd tijdens onze bloeiklassen, masterclasses of andere meetings en vind je het fijn om eens door te praten met één van onze coaches? Dat kan! Tijdens onze één-op-één sessie helpt één van onze coaches je verder. We bieden een luisterend oor en we helpen je door persoonlijke aandacht te reflecteren op dat wat er op dit moment bij jou speelt. Hierin is volop ruimte voor het delen van je eigen behoeften: jij bepaalt wat je uit deze sessie wilt halen. In een ontspannen setting & onder het genot van een kopje koffie of thee helpt de coach jou op weg.

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar info@luxdenhaag.nl. In overleg met onze beschikbare, geschoolde coaches plannen we een afspraak in die voor jou en de coach goed uitkomt.

Hieronder vind je onze coaches. Heb je voorkeur voor iemand of juist niet? Laat het ons weten!

Een sessie duurt 60 tot 75 minuten en kost per sessie €55,- incl. btw. Na een eerste gesprek kun je in overleg met je coach extra sessies inplannen, dat is aan jou!

Coaches

Linda

Rik

Hi, mogen we je op de hoogte houden?

We spammen je niet, maar inspireren liever. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe events, schrijfsels van ons team en meer. 

Winkelwagen