27 november
18:30 –
21:00 uur

(pre-)marriage course

Zijn jullie al even aan het daten en nieuwsgierig of jullie echt goed bij elkaar passen? Of denken jullie na over samenwonen of trouwen en willen jullie je goed voorbereiden op deze volgende stap?

Praktische info

Datum:
27 november 2023
Tijd:
18:30 –
21:00 uur
Locatie:

Noorderkerk
Schuytstraat 11
Den Haag

Over dit event

Zijn jullie al even aan het daten en nieuwsgierig of jullie echt goed bij elkaar passen? Of denken jullie na over samenwonen of trouwen en willen jullie je goed voorbereiden op deze volgende stap? Of zijn jullie misschien net getrouwd en willen jullie nog ‘s met elkaar nadenken over wat het huwelijk betekent en wat je daarin van elkaar verwacht?

In november starten we met de (Pre-)marriage Course! Deze 4 date nights zijn voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich (verder) wil voorbereiden op een toekomst samen!

We behandelen thema’s als de waarde van goede communicatie, omgaan met conflicten, hoe je je relatie levendig houdt, wat de betekenis van trouw-zijn aan elkaar is, hoe relaties en God wel of niet iets met elkaar te maken hebben, de waarde van seks en intimiteit, en telkens opnieuw kiezen voor elkaar.

Je leert nieuwe dingen over jezelf en over elkaar, waar je een leven lang iets aan kunt hebben. Zie deze vierdelige reeks gesprekken over je relatie daarom als investeren in elkaar, want sterke relaties ontwikkelen niet vanzelf, daar moet je iets voor doen. Tegelijkertijd zijn de theorie en oefeningen een mooie mix van verdieping en luchtigheid. We richten ons op de essentie en draaien niet om spannende onderwerpen heen.

Kortom, neem de tijd voor elkaar, en kom naar onze (pre-)marriagecourse!

We starten elke avond door om 18.30 uur met elkaar te eten. Daarna volgen theorie en oefeningen, telkens op een wat andere manier. De avonden duren tot ca. 21.00 uur.

Het is fijn als jullie alle vier de avonden meedoen, daar gaan we van uit bij aanmelding. De (pre-)marriage course vindt plaats op deze data:
– 27 november
– 18 december
– 22 januari
– 26 februari

Al deze avonden vinden plaats in de Noorderkerk, Schuytstraat 11, Den Haag.

De kosten voor deelname (aan vier avonden incl. maaltijd):
– €30,- voor stellen die lid zijn van LUX
– €60,- voor stellen die geen lid zijn van LUX

Meld je aan via onderstaande button.

Aankomende events

LUX Viering

In onze vieringen is er ruimte om stil te worden, er is live muziek en we denken met elkaar na over een passage uit de bijbel. Dit alles in een ontspannen sfeer, waar je jezelf kunt zijn en anderen en God kunt ontmoeten.
19 mei
11:30
– 12:30 uur

Niet zonder hoop: Paul Schenderling over hoop voor het klimaat

Paul Schenderling over hoop, klimaat en duurzaamheid
22 mei
20:00
– 21:30 uur

LUX doet: afvalprikken

26 mei
10:00
– 11:00 uur

LUX Viering

In onze vieringen is er ruimte om stil te worden, er is live muziek en we denken met elkaar na over een passage uit de bijbel. Dit alles in een ontspannen sfeer, waar je jezelf kunt zijn en anderen en God kunt ontmoeten.
26 mei
11:30
– 12:30 uur

Steun LUX

LUX is voor een groot deel afhankelijk van giften. Wil jij nieuwe events mogelijk maken en het werk van LUX steunen?

Het laatste nieuws van LUX

LUX Den Haag zoekt een ondernemende pionier voor 16 – 24 uur per week
LUX zoekt een pionier!
26 mei: maak (beter) kennis met de LUX Community
Misschien kom je al een tijdje bij LUX, of...
22 mei: Paul Schenderling over hoop en klimaat
Econoom Paul Schenderling over hoop en klimaat.
Winkelwagen