LUX in een nieuw jasje

Zoals je ziet, is LUX vernieuwd. Bij de nieuwe richting(en) die we inslaan, hoorde een nieuwe, eigen stijl. We hebben het design van de website en huisstijl een stevige opfrisbeurt gegeven. Onder de bekende kleuren gaan allerlei nieuwe functionaliteiten schuil, die het voor jou als bezoeker hopelijk nog makkelijker maken om de website te bekijken, blogs te lezen, je aan te melden voor events en meer.

LUX Community

De LUX Community is een eigentijdse kerk, een plek waar je jezelf kunt zijn, tot rust kunt komen en je God en anderen kunt ontmoeten. De LUX Community organiseert verschillende activiteiten, waarbij de zondagse samenkomsten en doordeweekse gesprekken centraal staan. Je leert nieuwe mensen kennen, raakt betrokken bij LUX en onze zoektocht naar God. Ook kun je deelnemen aan de LUX Academy, waar diverse masterclasses en workshops plaatsvinden op het snijvlak van religie, kunst en samenleving.

LUX Academy

De LUX Academy raakt je ziel door verdieping en ontmoeting en is een platform voor inspiratie en bezinning. Je vindt er masterclasses, lezingen en workshops.

De LUX Academy put uit verschillende bronnen, zoals filosofie, christelijke spiritualiteit en psychologie en zoekt de verbinding met kunst en creativiteit. Bij de LUX Academy draait het om het verbinden van hoofd en hart. 

Ben je een regelmatige bezoeker van de LUX Academy? Draag je onze activiteiten een warm hart toe? En lijkt het je wat om inspraak te hebben op onze programmering? Neem dan een abonnement op de LUX Academy!

Aankomende events

LUX Viering

In onze vieringen is er ruimte om stil te worden, er is live muziek en we denken met elkaar na over een passage uit de bijbel. Dit alles in een ontspannen sfeer, waar je jezelf kunt zijn en anderen en God kunt ontmoeten.
5 februari
11:30
– 12:30 uur

Moving Grace

We laten ons door van alles onder druk zetten. Druk van binnen, druk van buiten.Wat doet dat met ons lijf?
5 februari
16:00
– 17:15 uur

LUX Viering

In onze vieringen is er ruimte om stil te worden, er is live muziek en we denken met elkaar na over een passage uit de bijbel. Dit alles in een ontspannen sfeer, waar je jezelf kunt zijn en anderen en God kunt ontmoeten.
12 februari
11:30
– 12:30 uur

Tafelgesprekken voor denkers. Ontdek inspirerende verhalen van het christelijk geloof

Ontdek inspirerende verhalen uit het christelijk geloof.
14 februari
18:30
– 21:30 uur

Steun LUX

LUX is voor een groot deel afhankelijk van giften. Wil jij nieuwe events mogelijk maken en het werk van LUX steunen?

Gerelateerde berichten

Op zoek naar hoopvol leven. Ontdek inspiratie uit het christelijk geloof
Zoek jij ook naar wat jouw leven betekenis kan...
Real Magic
Overdenking Kerst 2022
Kerstwens LUX Academy
Kerstwens van de LUX Academy
Winkelwagen