Het christelijk verhaal – hoe zit het (ook alweer)?

Maak op een open, ontspannen en ongedwongen manier (opnieuw) kennis met het christelijk geloof. Deze avonden zijn voor iedereen die benieuwd is naar het christelijke verhaal.

Maak op een open, ontspannen en ongedwongen manier (opnieuw) kennis met het christelijk geloof. Deze avonden zijn voor iedereen die benieuwd is naar het christelijke verhaal. Want wat is dat eeuwenoude geloof eigenlijk en betekent het nog iets anno nu? Elke sessie bespreken we één hoofdthema. We bieden je verwondering, inspirerende verhalen en reflectie.

In een groep van 6 tot 8 mensen gaan we met elkaar in gesprek, stellen we vragen en onderzoeken we samen. Deze avonden worden geleid door theoloog Rik Zwalua, voorganger van LUX.

Voor wie?
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het christelijk geloof. Wel of geen voorkennis, sceptisch of gewoon benieuwd? Je bent welkom.

Hoe, wat & waar?
Vijf dinsdagavonden van 20.00-21.30 uur in de Noorderkerk, Schuytstraat 11, Den Haag. We starten op 30 januari, de overige data zijn: 13 en 27 februari, 12 en 26 maart 2024.

Vragen?
Stel ze aan Rik: rik@luxdenhaag.nl

Meld je hier aan.

Aankomende events

Een zachtzinnig stadsconcert

Een verrassend concert in een hele grote huiskamer.
23 februari
20:00
– 22:00 uur

LUX Viering

In onze vieringen is er ruimte om stil te worden, er is live muziek en we denken met elkaar na over een passage uit de bijbel. Dit alles in een ontspannen sfeer, waar je jezelf kunt zijn en anderen en God kunt ontmoeten.
25 februari
11:30
– 12:30 uur

Tafelgesprekken: op zoek naar betekenisvol leven

Zoek jij ook naar wat jouw leven betekenis kan geven? Wil je leren wat christelijk geloof nog te zeggen kan hebben? Wil je praten over wat jou kracht geeft, en ontdekken waar anderen houvast, rust, schoonheid, troost en kracht vinden? Schuif dan aan bij Tafelgesprekken, want je bent niet alleen.
26 februari
19:00
– 21:30 uur

Kom en VIER – Borrel mee | ontmoet | inspireer | verbind

Borrel mee met LUX voor een goed gesprek, mooie muziek en leer nieuwe mensen kennen.
1 maart
17:00
– 19:00 uur

Steun LUX

LUX is voor een groot deel afhankelijk van giften. Wil jij nieuwe events mogelijk maken en het werk van LUX steunen?

Gerelateerde berichten

Een Zachtzinning Stadsconcert
Een zachtzinnig stadsconcert in een hele grote Haagse huiskamer.
Blue Monday
TableTalk 18 januari | VIER met LUX
Het christelijk verhaal – hoe zit het (ook alweer)?
Maak op een open, ontspannen en ongedwongen manier (opnieuw)...
Winkelwagen