Word vriend van de LUX Academy. Zo help je ons om nieuwe events en ontmoetingen te organiseren.

Word vriend van de LUX Academy

Je helpt ons om nieuwe events en ontmoetingen te organiseren door ‘vriend’ te worden van de LUX Academy. Als vriend van de Academy krijg je altijd:

Ruimte om mee te denken over de programmering tijdens een jaarlijkse meeting voor ‘vrienden’.

Speciale aanbiedingen voor nieuwe events

Gratis toegang tot of korting op events en de mogelijkheid om mensen gratis mee te nemen. 

De kleine lettertjes

De kleine lettertjes

De LUX Academy is een non-profit stichting en heeft als doel om het gesprek over zingeving een plek te geven in Den Haag. 

Vriend worden is alleen beschikbaar voor particulieren.

Als je de vriendschap met LUX wilt opzeggen, hebben we een opzegtermijn van 1 maand en dienen altijd voor de eerste dag van de volgende maand opgezegd te worden (bijv. opzeggen vanaf 1 maart dient uiterlijk 31 januari te gebeuren). Opzeggen kan via [email protected] o.v.v. het vriendschapsnummer.

 

Aankomende events

6 oktober 2022

Zeven wegen naar compassie — 5. Sinan Can over vertrouwen

20:00
– 21:30 uur
In zeven wegen naar compassie zoekt LUX naar een eigentijdse hertaling van deze oude richtingwijzers. Op 6 oktober de vijfde: over vertrouwen.
25 oktober 2022

Bloeiklas: wanneer is liefde goed genoeg? (online)

19:30
– 21:30 uur
Liefde kent ontelbare smaken en vormen. Wat mag je van de liefde verwachten en wat verwacht de liefde van jou? Voor alle studenten en young professionals met of zonder prela‘s/rela‘s/scharrels en quarrels!
3 november 2022

Zeven wegen naar compassie — 6. Kustaw Bessems over ‘de opgave’

20:00
– 21:30 uur
In zeven wegen naar compassie zoekt LUX naar een eigentijdse hertaling van deze oude richtingwijzers. Op 6 oktober de vijfde: over vertrouwen.

Samenwerken?

Wil je met jouw organisatie onze activiteiten steunen of zie je kansen voor samenwerking? Neem dan contact op met Rik Zwalua over de mogelijkheden. 

Blijf op de hoogte van de LUX Academy

We spammen je niet, maar inspireren liever. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe events, schrijfsels van ons team en meer. 

Winkelwagen