De LUX Academy is een platform voor inspiratie en bezinning. Je vindt er masterclasses, lezingen en workshops.

De LUX Academy verbindt hoofd en hart

De LUX Academy put uit verschillende bronnen, zoals filosofie, christelijke spiritualiteit en psychologie en zoekt de verbinding met kunst en creativiteit. Bij de LUX Academy draait het om het verbinden van hoofd en hart. 

Ben je een regelmatige bezoeker van de LUX Academy? Draag je onze activiteiten een warm hart toe? En lijkt het je wat om inspraak te hebben op onze programmering? Neem dan een abonnement op de LUX Academy!

Aankomende events

22 mei 2024

Niet zonder hoop: Paul Schenderling over hoop voor het klimaat

20:00
– 21:30 uur
Paul Schenderling over hoop, klimaat en duurzaamheid
5 juni 2024

Alma Mustafić over Troost

20:00
– 21:30 uur
Alma Mustafić over troost, verlies en hoop.

Coaching
De LUX Academy biedt ook coachingstrajecten aan. Klik hieronder voor alle info.

De LUX Academy organiseert verdiepende masterclasses, creatieve workshops en verrassende ontmoetingen. We maken gebruik van kunst en creatieve werkvormen. We komen samen op bijzondere plekken in het centrum van Den Haag. Bekijk hier een impressie van onze events.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Neem een abonnement op de LUX Academy

Je helpt ons om nieuwe events en ontmoetingen te organiseren door een abonnement te nemen op de LUX Academy. Er zijn verschillende abonnementen af te sluiten. 

Als abonnee krijg je altijd:

Ruimte om mee te denken over de programmering tijdens een jaarlijkse meeting voor abonnees

Speciale aanbiedingen voor nieuwe events

Gratis toegang tot of korting op events en de mogelijkheid om mensen gratis mee te nemen. De hoogte van de korting en frequentie om mensen gratis mee te nemen is afhankelijk van het type abonnement dat je afneemt.

De kleine lettertjes

De kleine lettertjes

De LUX Academy is een non-profit stichting en heeft als doel om het gesprek over zingeving een plek te geven in Den Haag. 

Abonnementen zijn alleen beschikbaar voor particulieren.

Abonnementen hebben een opzegtermijn van 1 maand en dienen altijd voor de eerste dag van de volgende maand opgezegd te worden (bijv. opzeggen vanaf 1 maart dient uiterlijk 31 januari te gebeuren). Opzeggen van het abonnement kan via info@luxdenhaag o.v.v. het abonneenummer.

 

Stichting
De LUX Academy is deel van de Stichting LUX. 

Samenwerken?

Wil je met jouw organisatie onze activiteiten steunen of zie je kansen voor samenwerking? Neem dan contact op met Rik Zwalua over de mogelijkheden. 

Blijf op de hoogte van de LUX Academy

We spammen je niet, maar inspireren liever. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe events, schrijfsels van ons team en meer. 

Winkelwagen